Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΑΜΙ SPINNING 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ VENGEANCE BX MONSTER





To Vengeane BX MONSTER είναι το νέο Spinning καλάμι της Shimano κατασκευασμένο από γραφίτη ΧΤ-60 που προσφέρει ισορροπία ανάμεσα στην δύναμη και το βάρος  και πλαισιώνεται από Shimano Hard Lite οδηγούς.

ΚΑΛΑΜΙ SPINNING ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ VENGEANCE TELE SPIN


Το ιδανικό καλάμι για ταξίδι, ή για να το έχετε μόνιμα στο αυτοκίνητό σας, ώστε να μπορείτε να ψαρέψετε ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΛΑΜΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ CATANA TELE SPIN


Η χρήση Geofibre ενός φυσικού συστατικού που παρέχει ακαμψία και μεγάλη αντοχή, στο Catana συνδυάζεται με την προοδευτική οργάνωση οδηγών και παράγει εξαιρετική απόδοση στις ρίψεις, αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό σ’ αυτή την κατηγορία τιμής.

ΚΑΛΑΜΙ SPINNING EGGING 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ YASEI RED AORI



Για τους ψαράδες που κάνουν spinning για σουπιές και καλαμάρια το Yasei Red Aori είναι η ιδανική επιλογή.

ΚΑΛΑΜΙ 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ BLUE ROMANCE EGING







Egging είναι η παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνική για το ψάρεμα της σουπιάς και των καλαμαριών, με τεχνητά δολώματα μίμησης γαρίδας ή ψαριού.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΑΜΙ SPINNING 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ VENGEANCE BX









To Vengeane BX είναι το νέο Spinning καλάμι της Shimano κατασκευασμένο από γραφίτη ΧΤ-60 με γρήγορο και προοδευτικό action και πλαισιώνεται από Shimano Hard Lite οδηγούς.

ΚΑΛΑΜΙ SPINNING 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ EXAGE


Το  Exage Spinning είναι ένα καλάμι δυνατό, ισορροπημένο με προοδευτικό action. O γραφίτης  ΧΤ χρησιμοποιείται σε όλο το φάσμα των καλαμιών ο αριθμός ΧΤ 40 δείχνει την ποιότητα των φύλλων γραφίτη που χρησιμοποιούνται.

ΚΑΛΑΜΙ SPINNING 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ CATANA DX



Η σειρά Catana Spinning που αποτελείται από 8 μοντέλα στην Ελληνική αγορά αναβαθμίζεται με την παρουσίαση του Catana DX.

ΚΑΛΑΜΙ SPINNING 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ALIVIO DX







Το Alivio DX Spinning με το προοδευτικό action του γραφίτη ΧΤ-30 είναι πιο γρήγορο και λεπτό από ποτέ. Το καλάμι είναι εφοδιασμένο με οδηγούς Shimano Hardlite που μπορούν να χρησιμοποιηθούν  με μισινέζα ή με νήμα.