Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ MULTIPLIER ME STAR DRAG 2018
(Κάνετε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)

Οι μηχανισμοί multiplier της Shimano έχουν πολύ καλό σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ενώ είναι διαθέσιμοι σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που εξασφαλίζει ότι υπάρχει ένας μηχανισμός που να ταιριάζει στις ανάγκες σας, όπου κι αν ψαρεύετε. 
Εξαιρετικά ελαφριά μοντέλα με κορμό από γραφίτη όπως το TR 200G ή το TORIUM, ιδανικά για slow ή fast trolling  με μοναδικό σύστημα φρένου και ευέλικτο σύστημα μετάδοσης κατάλληλο για όλα τα μεγέθη των ψαριών.

Το TR είναι ένας ιδανικός μηχανισμός για ελαφριά ή μεσαίου βάρους συρτή και καθετή. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ο κατανεμητής ενώ το σώμα από γραφίτη είναι πολύ ανθεκτικό στις φθορές και την διάβρωση. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σε πολύ καλή τιμή που θα σας εντυπωσιάσει με την άψογη λειτουργία του. 


Η δεύτερη γενιά μηχανισμών Torium HG είναι η ναυαρχίδα της σειράς star drag multiplier και είναι πλέον στην διάθεσή σας και με μανιβέλα αριστερά. Στα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά διαθέτει S Compact κορμό αλουμινίου για άνετη και εύκολη χρήση, 3 ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου συν πολυρουλεμάν. Τα εξαιρετικά γρανάζια του Torium δίνουν γρήγορη ταχύτητα ανάκτησης 6.2:1 και ανάκτηση 116cm ανά περιστροφή! Είναι εφοδιασμένος με Cross Carbon φλάντζες φρένου για απαλή λειτουργία φρένου και διαθέτει μέγιστο φρένο με μικρορρύθμιση μέχρι και 15kg! Επίσης η πομπίνα του είναι κατασκευασμένη από Cold Forged πομπίνα αλουμινίου.

Όλους τους μηχανισμούς θα τους βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων SHIMANO SHOP που σας τους προμηθεύουν συνοδευόμενους πάντοτε από γραπτή τριετή εγγύηση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου